Budi dio naše mreže

UTORAK 8:10 Planinarsko-domoljubna priča: Pohod za hrvatske branitelje poginule na Velebitu

U Argumentima govorimo o planinarsko-domoljubnoj priči: "Pohodu za hrvatske branitelje poginule na Velebitu" započetoj prije četiri godine. Kako je nastao Pohod; kako mladi danas doživljavaju i koliko poznaju povijesne istine o Domovinskom ratu; vodi li Crkva dovoljno računa o brizi za duše branitelja; idu li vjera i domoljublje zajedno i koji je zdrav odnos ovih dviju stvarnosti? Na ta i druga pitanja odgovaraju gosti Argumenata: Don Ivan Blaževac, kapelan u Zapovjedništvu hrvatske kopnene vojske u Karlovcu, vlč. Duje Kurtović, upravitelj župe Sv. Franjo Ksaverski, Karlovac - Švarča (duhovnik prva dva pohoda) i Josip Lukinić, planinar (HPD Gora - Zagreb), inicijator i suorganizator "Pohoda za hrvatske branitelje poginule na Velebitu". Urednica emisije je Diana Tikvić.

/ dt

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu pet televizija: Z1 (Zagreb), VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija i RTV Herceg Bosne.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja