Budi dio naše mreže

Prijatelji HKR-a

“Prijateljstvo jednostavno nastaje, baš kao i ljubav!” – geslo je sustava „Prijatelji HKR-a“.

U istinitost tih riječi uvjerili smo se u ovih sad već više od dvadeset godina postojanja i emitiranja našeg radija. Jednostavno, kako nastaje ljubav tako nastaje i prijateljstvo između naših slušatelja i HKR-a. Od prvih dana emitiranja Hrvatskog katoličkog radija, koje je započelo blagoslovom sluge Božjeg kardinala Franje Kuharića 17. svibnja 1997. godine, započeo je i rad sustava „Prijatelji HKR-a“.

Hrvatski katolički radio neprofitna je radio postaja s nacionalnom koncesijom u vlasništvu Hrvatske biskupske konferencije. Svih ovih godina pozivamo sve koji nas slušaju i prepoznaju vrijednosti koje emitiramo putem naših radio valova da nam se pridruže i postanu naši dobročinitelji pomažući nam financijskim prilogom i da na taj način budu naš potporni stup u opstojanju i pokrivanju velikih troškova koje zahtijeva jedna radio postaja s nacionalnom koncesijom, a s ograničenim marketinškim udjelom u programu.

Naravno, zahvaljujemo svima: svim vjernima prijateljima koji su nas otkrili još davne 1997. godine i odmah nam se odlučili pridružiti kao naši prijatelji, preko svih onih koji su nam se priključivali tijekom proteklih više od dvadeset godina, do svih onih koji nas tek sad pronalaze na našim frekvencijama širom Lijepe naše ili nas slušaju putem interneta širom svijeta.

Prilika je i da se spomenemo u zahvalnosti i u našim molitvama svih dragih prijatelja koji više nisu s nama, a za života su nas slušali i bili dio naše velike obitelji.

Uz svu materijalnu pomoć koju nam pružate, neizmjerno smo zahvalni i na svim molitvama, pohvalama, lijepim riječima, kao i riječima kritike koje nas potiču da budemo sve bolji u onome što radimo.

KAKO POSTATI PRIJATELJ HKR-a:

  • pozivom na broj telefona 01/460-9999, 01/5635-100 ili 01/5635-096
  • ispunjavanjem elektronske pristupnice na mrežnoj stranici HKR-a https://hkr.hkm.hr/sustav-prijatelja/
  • slanjem e-maila sa svojim podacima na adresu: prijatelji@hkm.hr
  • ispunjavanjem pristupnice iz našeg letka i slanjem na našu adresu: Hrvatski katolički radio, Ksaverska cesta 12a, 10000 Zagreb

Svoj dobrovoljni prilog možete uplatiti jedanput godišnje, ili nekoliko puta kroz godinu prema svojim mogućnostima.

Isto tako, možete otvoriti trajni nalog u vašoj banci prema podacima s uplatnice, ili uplaćivati putem internet bankarstva. Ukoliko smatrate da nema potrebe da vam šaljemo naše uplatnice, jer ste se odlučili uplaćivati trajnim nalogom ili internet bankarstvom, javite nam to telefonom ili e-mailom.

Kod svake uplate važno je navesti broj pod kojim ste upisani kao naš prijatelj, a koji možete pronaći na iskaznici ili u našem dopisu ili ga možete saznati pozivom na naš broj telefona.

Broj našeg računa u Privrednoj banci Zagreb je:

IBAN: HR0823400091100152454

DEVIZNI RAČUN:

HR0823400091100152454

SWIFT: PBZGHR2X

Našim prijateljima:

  • redovito se obraćamo putem pisma i šaljemo uplatnice za pomoć HKR-u (prema načinu slanja kako su odlučili kod učlanjenja)
  • šaljemo našu iskaznicu sa članskim brojem
  • u “Kutku za prijatelje HKR-a” svakog dana u 9.30 sati svima koji žele čestitamo rođendan i priređujemo nagradni natječaj, a rođendansku čestitku upućujemo i u 17.30 sati
  • nekoliko puta godišnje organiziramo nagradni natječaj i darujemo vrijedna hodočašća
  • svake godine tiskamo letak s našim novim rasporedom programa
  • prigodnim zahvalnicama zahvaljujemo za jubilarne godine prijateljstva

Još jednom hvala na svemu.

Vi ste nam velika potpora u našim nastojanjima da uvijek budemo „Dobar radio za dobre ljude”.

Puno hvala i Božji blagoslov svima!

Ivona Valjak,

voditeljica sustava “Prijatelji HKR-a”

prijatelji@hkm.hr

01/5635-096

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja