Budi dio naše mreže

Pravila privatnosti

Poštovani, Hrvatski katolički radio, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679), poštuje Vašu privatnost pri prikupljanju i obradi Vaših osobnih podataka, koje nam dajete kao prijatelj HKR-a, kao što su: ime i prezime, adresa, datum rođenja, broj telefona i/ili mobitela, e-mail adresa, pripadnost župi, zanimanje, te kao podupiratelj HKR-a, kao što su: tvrtka, adresa, OIB, broj telefona i/ili mobitela, e-mail adresa, internetska stranica, djelatnosti tvrtke i kontakt osoba.

Hrvatski katolički radio obrađuje Vaše podatke u svrhu: slanja obavijesti, uplatnica, iskaznica i zahvalnica, čestitanja rođendana u programu HKR-a, slanja osvojenih nagrada, kontaktiranja telefonom ili e-mailom, zahvala u programu HKR-a kod sudjelovanja u posebnim akcijama, u statističke svrhe i svrhe mjesečnih i godišnjih izvješća za potrebe HKR-a, prosljeđivanja trećoj strani u svrhu slanja ili ostvarivanju kontakta kod realiziranja osvojenih nagrada, poštujući načelo zakonitosti, poštenosti i transparentnosti.

U slučaju da Vaši osobni podaci budu zatraženi od neke treće strane, prosljeđivat će se samo uz Vašu izričitu pisanu privolu. Ukoliko ste od nas zatražili ili zatražite da se Vaši podaci ne koriste za neku od navedenih svrha, to će biti poštivano. Prikupljeni podaci čuvaju se u sustavu Prijatelji HKR-a, i njima možete pristupiti, mogu biti ispravljeni, ograničeni i brisani na Vaš zahtjev. Privolu imate pravo povući u svakom trenutku.

Sve navedene radnje možete ostvariti kontaktiranjem voditelja sustava Prijatelja HKR-a. Ispunjavanjem pristupnice potvrđujete da ste obaviješteni o načinu prikupljanja, obujmu prikupljenih podataka, svrsi korištenja i obrade Vaših osobnih podataka, te da ste s postupanjem na ovakav način suglasni.

Kontakt: voditelj sustava Prijatelja HKR-a prijatelji@hkm.hr 01/563 5096

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja