Budi dio naše mreže

Opći uvjeti korištenja

Stranica Hrvatskog katoličkog radija omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja koji je podložan niže navedenim Uvjetima korištenja. Niti jedan dio stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Korištenjem usluga i sadržaja smatra se da su korisnici upoznati s aktualnim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice na vlastitu odgovornost te da su uvjete korištenja razumjeli u cijelosti.

Autorska prava

Hrvatski katolički radio polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Korisnik koji smatra da je Hrvatski katolički radio povrijedio njegova autorska prava dužan je takav sadržaj prijaviti koristeći e-mail adresu hkr@hkr.hr. Agencija će svaku takvu prijavu razmotriti te u slučaju utvrđivanja povrede autorskih prava u najkraćem roku ukloniti sadržaj.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Hrvatski katolički radio zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranici bez obaveze prethodne najave.

Poveznice na druge web stranice

Stranica Hrvatskog katoličkog radija sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te poveznica na vanjske stranice.

Hrvatski katolički radio ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj internetskih stranica treće strane kojima korisnik pristupa preko poveznica, za korisnikovo korištenje spomenutih poveznica niti za korištenje sadržaja kreiranog od strane posjetitelja.

Sve sadržaje stranice Hrvatskog katoličkog radija koristite na vlastitu odgovornost te se Hrvatski katolički radio ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Izmjene uvjeta korištenja

Hrvatski katolički radio zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovaran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Datum objavljivanja: 20. prosinca, 2018.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja