Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Domagoj Pejić: Bogu hvala ako bude dobro, a opet Bogu hvala i ako ne bude

Može li naša volja biti i Božja volja? Koja mu je pobožnost najdraža i u koju crkvu se voli – kako sam kaže - zavući? To i puno više posvjedočit će nam Domagoj Pejić, urednik i voditelj HKR-a, koji će gostovati u emisiji 'Zašto vjerujem' u petak, 12. siječnja, s početkom u 18 sati. Povod da s našim Domagojem otvorimo novu 2024. godinu pronašli smo u Nagradi za životno djelo koju mu je dodijelio HURiN, Hrvatske udruga radijskih nakladnika.

/ anh

Kad bi netko Domagoja Pejića u pola noći probudio, što bi mu prvo rekao o papi Ivanu Pavlu II. ali i zašto ne može zaobići ni belgijskog svećenika sv. Damjana de Veustera? Koliko je Crkva bila važna u vremenu njegova vjerskog odrastanja? Po čemu sve pamti svog slatinskog župnika Franju Udovičića te zašto mu i dan danas odzvanja župnikova rečenica: ‘Izabrali su Poljaka’?

Što Boga u svakoj situaciji uvijek moli, no i što sv. Ivana Pavla II. u molitvi nikada ne traži? Zbog čega mons. Ivan Šaško nije Domagoju Pejiću samo biskup? Koji mu je svećenik – kada je to trebalo – jako puno pomogao? Otkuda mu vjernička sigurnost kada se treba i rastati na ovome svijetu od svojih najmilijih? Zašto je tišina bitna u crkvi? Koja su njemu tri nezaboravna trenutka iz redakcije Hrvatskog katoličkog radija u kojoj je od prvih dana, upitat ćemo također našeg Domagoja Pejića ali i – kako bi osigurali pokojeg slušatelja više – kakva je ‘šefica’ Tanja Maleš.

Urednik: Ante Novak

Ključne riječi:
Domagoj Pejić Zašto vjerujem
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja