Budi dio naše mreže

SVAKODNEVNO 17:00 Objektivno, analitično i argumentirano!

Središnja dnevna informativna emisija HKR-a koja u 20 minuta slušatelje informira o najvažnijim događajima dana u Hrvatskoj, svijetu i iz života Crkve. e-mail: info@hkm.hr

/ hkr

Urednici i novinari Hrvatske katoličke mreže Lana Popovčić, Daniela Dujmović Ojvan, Ivica Zadro, Vlatko Ojvan i Ante Peran svakodnevno pripremaju, svakih sat vremena, Vijesti počevši od 7 sati ujutro, a izvještavanje javnosti o najvažnijim događajima i temama dana završavaju Dnevnikom u 17 sati. Uređivanju svake emisije naši novinari pristupaju profesionalno s ciljem da slušatelje pravodobno informiraju o svim važnim vijestima na istinit, zanimljiv i jezgrovit način.

Poštovanje Hrvatskom katoličkom radiju, kao neprofitnom radiju s nacionalnom koncesijom, iskazala je u prigodi Dana državnosti predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović kada je na svečanosti 27. lipnja 2019. godine na Pantovčaku uručila odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske. Hrvatskom katoličkom radiju povelja je dodijeljena “za izniman doprinos razvoju visokih standarda novinarske struke, kršćanskih načela, otvorenosti suradnji i dijalogu u društvu te promicanju općega dobra u zajednici”.

Ključne riječi:
dnevnik
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja