Budi dio naše mreže

SVAKODNEVNO 17:00 Objektivno, analitično i argumentirano!

Vijesti i Dnevnik – emisije su Informativnoga programa koje će u Vaše domove, ili urede, iz sata u sat donijeti najvažnije događaje dana iz naše zemlje, svijeta i života Crkve. Emitiraju se od samog početka Hrvatskoga katoličkog radija i svakako su jedan od temeljnih stupova našeg programa. Novinari i urednici su s Vama u Vijestima već od 7 pa sve do 17 sati kada se emitira Dnevnik, naša središnja informativna emisija.

/ hkr

Urednici i novinari Hrvatske katoličke mreže Lana Popovčić, Daniela Dujmović Ojvan, Ivica Zadro, Vlatko Ojvan i Ante Peran svakodnevno pripremaju, svakih sat vremena, Vijesti počevši od 7 sati ujutro, a izvještavanje javnosti o najvažnijim događajima i temama dana završavaju Dnevnikom u 17 sati. Uređivanju svake emisije naši novinari pristupaju profesionalno s ciljem da slušatelje pravodobno informiraju o svim važnim vijestima na istinit, zanimljiv i jezgrovit način.

Događajima, koji se kontinuirano prate, pristupa se profesionalno i odgovorno, a uz najvažnije događaje dana iz svijeta politike, crkvenoga života, kulture i sporta, u našim informativnim emisijama naći će se više prostora i za one teme i skupine društva koje su možda i marginalizirane u medijskom prostoru. Emisije su to u kojima su profesionalno stasale i brojne mlade kolege, a i onima koji su već duže u tome adrenalinskom “žrvnju”, svaki novi sat ili minuta donose neki novi izazov.

Ključne riječi:
dnevnik
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja