Budi dio naše mreže

Dobitnici Nagradnog natječaja za Prijatelje HKR-a

Hrvatski katolički radio i putnička agencija „Smisao života“ nagradili su vrijednim hodočašćima u svetišta Češke i Italije dvoje prijatelja Hrvatskog katoličkog radija. Izvlačenje dobitnika bilo je u studiju HKR-a u utorak, 16. travnja u nazočnosti vlasnika agencije Mije Raka i ravnatelja HKR-a mons. Fabijana Svalina.

/ tm

U programu našeg radija izvukli smo dvoje sretnih dobitnika koji će putovati s putničkom agencijom „Smisao života“. Prijatelj HKR-a koji će hodočastiti svetištima Češke upisan je u našem Sustavu pod brojem 29863, a prijatelj koji će putovati svetištima Italije nalazi se pod brojem 10681. Čestitamo sretnim dobitnicima!

 

I ovim putem zahvaljujemo svim prijateljima, od onih upisanih u našim prvim danima emitiranja prije 22 godine, do svih koji nam se svakodnevno javljaju i možda nas tek sada otkrivaju. Neizmjerno ste nam važni i zahvalni smo za svaku molitvenu i materijalnu pomoć koju nam pružate.

Hvala svima na nesebičnoj podršci i ustrajnim molitvama!

Budite i dalje uz nas, slušajte nas i preporučite drugima koji još nisu otkrili da je Hrvatski katolički radio – dobar radio za dobre ljude.

Za sve informacije i upite, nazovite: 01 460 99 99.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja