Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 8:10 Osvojiti čitav svijet za Krista po Bezgrešnoj

Na svetkovinu Bezgrešnog začeća BDM govorimo o sadržaju koji slavimo - Isusa ili Mariju? Kako je nastala ova dogma? Što je "Vojska Bezgrešne" i kako djeluje? Kako nasljedovati Bezgrešnu u redovničkoj zajednici, ali i u svijetu koji sve više gubi osjećaj za grijeh? Zašto su nam važna ukazanja BDM? Naši su gosti: fra Miljenko Hontić, provincijal Hrvatske provincije svetog Jeronima franjevaca konventualaca, s. Ines Tutić iz Družbe milosrdnica sv. Vinka Paulskog i Dragica Petković, članica Udruge "Vojska Bezgrešne". Poslušajte "Argumente" u četvrtak, 8. prosinca u 8:10. Urednica emisije je Dalija Mock.

/ hkr

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Bosne i Hercegovine te Slavonsko-brodske televizije SBTV koja pokriva područje istočne i dio sjeverozapadne Hrvatske, emisiju HKR-a Argumenti reemitira i Z1 televizija s lokalnom koncesijom na području šire zagrebačke regije, Plava televizija koja u digitalnoj regiji D2 obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičku-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije, TV Jadran koja se emitira na području digitalne regije D8, a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije te dio Dubrovačko-neretvanske županije, a od ove jeseni i tri nove televizije: STV (Televizija Slavonije i Baranje) koja se se može pratiti na cijelom području digitalne regije D1 koji obuhvaća dio Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i dio Brodsko-posavske županije, TV Nova, regionalna TV postaja koja svojim signalom na 23. DVB-T2 kanalu s Učke pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te kvarnerske otoke i Trend TV koja pokriva područje grada Zagreba, Samobora, Zaprešića i Velike Gorice.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video prijenos na Facebooku HKR-a te video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja