Budi dio naše mreže

UTORAK 8:10 Vjerske teme u medijskom prostoru – pitanje izvještavanja, informiranja i povjerenja

U Argumentima HKR-a u utorak, 16. travnja, razgovaramo o načinu izvještavanja o vjerskim temama u medijskom prostoru te pojavi dezinformacija. Predstavit ćemo istraživanja koje je provelo Hrvatsko katoličko sveučilište i saznati na koji način te koje izvore koriste ispitanici po pitanju informiranja o vjerskim temama. Neizostavna tema razgovora je pitanja povjerenja, napose u vjerske medije. O ovoj temi govore doc. dr. Lana Ciboci Perša sa Sveučilišnog odjela za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta i voditeljica projekta „Kritička Analiza dezinformacija o vjerskim Temama (KAT)“, doc. dr. Siniša Kovačić, glavni urednik Hrvatske katoličke mreže i don Anton Šuljić, novinar i publicist. Urednik emisije je Branimir Gubić.

/ hkr

Snimku emisije Argumenti reemitira 8 regionalnih televizija – VTV, Z1, TV Jadran, Plava TV, Trend TV, STV, SBTV i RTV Herceg Bosna.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja