Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Tko je Duh Sveti?

U vrijeme primanja i podjeljivanja sakramenta svete potvrde, a iščekujući i svetkovinu Duhova, u Argumentima promišljamo o tome tko je Duh Sveti te kako da uz njegovu pomoć i mi doživimo svoje „pedesetnice“, korjenite promjene života. Kako upoznati Duha Svetoga i kako ga pustiti u svoje srce i život? Što Duh Sveti čini u nama i u Crkvi? Kako koristiti darove koje daje i koji su plodovi njegova djelovanja? Kako razlučiti duhove? To su samo neka od pitanja na koja tražimo odgovore s gostima emisije. Gosti Argumenata su: prof. dr. sc. fra Ante Vučković, s Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta Tabor i don Damir Stojić, vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" i duhovnik Katoličke karizmatske zajednice "Božja pobjeda".

/ hkr

Snimku emisije Argumenti reemitira 8 regionalnih televizija – VTV, Z1, TV Jadran, Plava TV, Trend TV, STV, SBTV i RTV Herceg Bosna.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja