Budi dio naše mreže

UTORAK 8:10 Mladi za dostojanstvo i ljudska prava

Svjetski savez mladih Hrvatska (SSMH) zajednica je prijatelja koji se u vlastitom životu trude živjeti iskustvo ljudskog dostojanstva te to iskustvo donijeti društvu kroz aktivnu zauzetost za dobro druge osobe. Od 2012. godine ova udruga djeluje u tri grada: Zagrebu, Osijeku i Splitu te broji više od 200 aktivnih članova. Koji je cilj ova udruge te koga i zašto okuplja? Zašto su im mladi u fokusu razmišljanja i djelovanja? Koliko su mladima važna ljudska prava i dostojanstvo čovjeka? Kakav je potencijal mladih i njihova budućnost u Hrvatskoj? Na ova i brojna druga pitanja u utorak 20. rujna u 8:10 odgovaraju: Matija Boras, predsjednica Svjetskoga saveza mladih Hrvatska; Domagoj Dalbello, potpredsjednik Svjetskoga saveza mladih Hrvatska i Mislav Barišić, specijalist Svjetskog saveza mladih za javne politike u Europi. Urednik emisije: Branimir Gubić.

/ hkr

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Hercegovine te Slavonsko-brodske televizije SBTV koja pokriva područje istočne i dio sjeverozapadne Hrvatske, emisiju HKR-a Argumenti reemitira i Z1 televizija s lokalnom koncesijom na području šire zagrebačke regije, Plava televizija koja u digitalnoj regiji D2 obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičku-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije, TV Jadran koja se emitira na području digitalne regije D8, a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije te dio Dubrovačko-neretvanske županije, a od ove jeseni i tri nove televizije: STV (Televizija Slavonije i Baranje) koja se se može pratiti na cijelom području digitalne regije D1 koji obuhvaća dio Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i dio Brodsko-posavske županije, TV Nova, regionalna TV postaja koja svojim signalom na 23. DVB-T2 kanalu s Učke pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te kvarnerske otoke i Trend TV koja pokriva područje grada Zagreba, Samobora, Zaprešića i Velike Gorice.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebooku HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja