Budi dio naše mreže

UTORAK 8:10 Kako animirati i formirati mlade u Crkvi?

U Argumentima HKR-a u utorak, 10. listopada, govorimo o formaciji mladih u Crkvi te između ostaloga pitamo: kako mlade animirati za dolazak u Crkvu i na kateheze, kako i zašto sudjelovati u biskupijskim projektima, kako ih zadržati u Crkvi nakon krizme, koliku ulogu u animiranju i formiranju imaju Susreti hrvatske katoličke mladeži, što nam za susret mladih iduće godine sprema Gospićko-senjska biskupija? O ovoj temi govore Lea Miloš, voditeljica formacije animatora u Varaždinskoj biskupiji; Josip Matezović iz Ureda za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije; vlč. Mišel Grgurić, kancelar Gospićko-senjske biskupije i član Odbora za Susret hrvatske katoličke mladeži Gospićko-senjske biskupije. Urednik emisije je Branimir Gubić.

/ hkr

Snimku emisije Argumenti reemitira 8 regionalnih televizija – VTV, Z1, TV Jadran, Plava TV, Trend TV, STV, SBTV i RTV Herceg Bosna.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja