Budi dio naše mreže

UTORAK 8:10 Djeca i mobiteli: jesmo li zakasnili?

U Argumentima Hrvatskoga katoličkog radija u utorak, 3. listopada, razgovaramo o korištenja mobitela u dječjoj dobi i pitamo se: jesmo li zakasnili s prevencijom ili zabranom u određenim okolnostima? Pitamo i koliki je utjecaj ekrana na dječji mozak? U kojoj dobi djeca mogu pomalo koristiti mobitele? U kojim situacijama bismo trebali ograničiti, a kad zabraniti korištenje mobitela? Je li teško djecu odgajati bez mobitela iako ih gotovo svi koriste? Kako se učitelji i ravnatelji bore s ovom „pošasti“ u odgojno-obrazovnom procesu? Na ova pitanja odgovaraju gosti emisije: prof. dr. sc. Srećko Gajović s Instituta za istraživanje mozga i profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu; prof. Nada Morić, ravnateljica Gimnazije i ekonomske škola Benedikta Kotruljevića; Kristina Bambir, majka petero djece. Emisiju uređuje i vodi Branimir Gubić

/ hkr

Snimku emisije Argumenti reemitira 8 regionalnih televizija – VTV, Z1, TV Jadran, Plava TV, Trend TV, STV, SBTV i RTV Herceg Bosna.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja