Budi dio naše mreže

Tomislav M. Kovačic, frontmen sastava 'Ogenj': Stojim iza toga da sam katolik

Zašto vjeruje kantautor Tomislav Mihac Kovačic, frontmen i glavni vokal međimursko-podravskog sastava 'Ogenj', nomininarnog ove godine za dva Porina?

/ anh

Zašto vjeruje Tomislav Mihac Kovačic, frontmen i glavni vokal međimursko-podravskog sastava ‘Ogenj’, nomininarnog ove godine za dva Porina, saznajte u petak, 29. ožujka, u emisiji ‘Zašto vjerujem’ s početkom u 16.15.

Govorit će o ljubavi prema obitelji, djeci, te zašto mu je Bog na prvom mjestu i kada svira hard rock, a neko vrijeme i kršćanski punk u ugašenim ‘Božjim ovčicama’. On je svjedok žive vjere u živoga Boga, a iznenadit ćete se i za neke pjesme na ‘Domaj’, albumu prvijencu sastava ‘Ogenj’, što mu je za njih bila inspiracija.

Saznajte: Zašto u svome ponašanju ne možeš odvajati dušu od svojega tijela? Kakav je Job? Zašto ga nikada nije stid svoje vjere u svoga Boga? Koja je poveznica između katoličkog punka i Golijatova mača? Uspije li se u Čakovcu i Koprivnici pridružiti moliteljima u Inicijativi ’40 dana za život’ i u kolikoj mjeri Biblija može biti inspiracija za davanje imena djeci? Urednik: Ante Novak

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja