Budi dio naše mreže

SUBOTA 17:15 Koncert "Zagrlimo starije pjesmom" u Petrinji

Drugi u nizu koncerata "Zagrlimo starije pjesmom" održat će se u subotu, 7. studenoga, u crkvi sv. Lovre u Petrinji s početkom u 17.15 sati, a koji se može pratiti i u programu Hrvatskog katoličkog radija.

/ mp

Ciklus od šest koncerata održava se povodom pastoralne godine u Sisačkoj biskupiji posvećene djedovima i bakama, a u sklopu istoimene inicijative Vijeća HBK za obitelj i život.

Za djedove i bake te sve umirovljenike nastupit će vokalni ansambl “Petrusice” te Zbor mladih Marijine legije iz Petrinje. Prijenos uživo bit će dostupan putem Facebook stranice i Youtube kanala Sisačke biskupije. Zbog epidemiološke situacije koncert će se moći pratiti isključivo ovim putem.

U organizaciji sudjeluje povjerenstvo za pastoral bolesnih, povjerenstvo za crkvenu glazbu, Ured za odnose s javnošću i povjerenstvo za pastoral mladih Sisačke biskupije.

Molimo mlade kao i sve vlasnike domova umirovljenika i udomiteljstava da omoguće svojim djedovima i bakama te korisnicima praćenje tog događaja putem dostupnih multimedijalnih uređaja.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja