Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Treba li trpjeti u braku?

U Argumentima tražimo odgovor na pitanje treba li trpjeti u braku. Povod temi je nedavno održana tribina na istu temu u Hrvatskoj katoličkoj misiji Zürich, te brojni komentari na društvenim mrežama koji pokazuju da je nekolicina vjernika i dalje nesigurna na koje ih i kakvo trpljenje Bog poziva na braku, a u kojim slučajevima je potrebno povući granicu i zaštititi sebe i obitelj od psihičkog ili fizičkog zlostavljanja. Gosti Argumenata su dr. sc. Anita Dučkić Sertić, logoterapeut i duhovni terapeut, voditeljica Centra za promicanje dobrobiti ranjivih osoba Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ivana Katanović, voditeljica seminara “Ljubav i poštovanje” i don Danijel Vidović, salezijanac, župnik zagrebačke župe Marije Pomoćnice. Urednica emisije je Diana Tikvić.

/ hkr

Snimku emisije Argumenti reemitira 8 regionalnih televizija – VTV, Z1, TV Jadran, Plava TV, Trend TV, STV, SBTV i RTV Herceg Bosna.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja