Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Pitanje sigurnosti u tzv. cyber prostoru

Nedavni veliki pad društvenih mreža – Facebooka, Instagrama, Messengera i WhatsAppa nametnuo je brojna pitanja: od toga koliki je utjecaj društvenih mreža na naš svakodnevni život pa do pitanja sigurnosti u tzv. cyber prostoru. Je li ljudima koji koriste društvene mreže sigurnost bitna? Postoji li sigurnosna kultura u cyber prostoru? Koliko danas uopće možemo govoriti o postojanju privatnosti? Pretvara li se cyber prostor u mjesto geopolitičkih i obavještajnih obračuna državnih, ali i nedržavnih aktera? Što konzultanti u području cyber sigurnosti preporučaju svojim klijentima? O ovim i drugim pitanjima u Argumentima Hrvatskoga katoličkog radija govore: Tomislav Vuk, konzultant za cyber sigurnost, Marko Gulan, također konzultant za cyber sigurnost i Renato Ostojić, konzultant za osobni branding.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu šest televizija: Z1 (Zagreb), VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija, RTV Herceg Bosne i TV Jadran.

Ključne riječi:
Argumenti
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja