Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 "Mali" veliki ljudi koji mijenjaju svijet

„Nismo svi stvoreni da radimo velike stvari, ali zato možemo raditi male stvari s puno ljubavi”, riječi su svete Majke Terezije. Pozvani smo činiti dobro no ponekad mislimo da nam okolnosti ne idu u prilog. U situaciji kad niste u mogućnosti namiriti ni potrebe svoje obitelji, što dati potrebitom? Što je to čime možete pomoći drugima a možda toga niste ni svjesni? U Argumentima u srijedu, 29. studenoga razgovaramo o nesebičnom darivanju s našim gošćama, „običnim” ženama koje mijenjaju svijet, na bolje. One su: humanitarka i volonterka Vlatka Bakran Burić, predsjednica Humanitarne udruge Dobra volja Marijana Ćorluka Matešić i dr.sc. Irena Jukić, ravnateljica Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu. Emisiju uređuje i vodi Dijana Kopjar Mucak.

/ mk

Snimku emisije Argumenti reemitira 8 regionalnih televizija – VTV, Z1, TV Jadran, Plava TV, Trend TV, STV, SBTV i RTV Herceg Bosna.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja