Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:00 Vrijeme je za Glas istine

Razvoj tehnologija pospješio je i količinu dezinformacija u javnom prostoru. Kako se u masi nikad dostupnijih i bržih informacija može snaći prosječan konzument medija? Kako razlikovati istinu od polovične istine ili čak potpune laži? Kakve novinare obrazujemo? Kakvi novinari rade u katoličkim medijima? I što čini Agencija za elektroničke medije da bi potaknula kvalitetno novinarstvo? O tim temama, potaknuti projektom „Glas istine” u kojem i mi sudjelujemo, razgovaramo u Argumentima u srijedu, 6. prosinca. Gošće su: doc. dr. sc. Lana Ciboci Perša s Hrvatskog katoličkog sveučilišta, članica Vijeća za elektroničke medije Anita Malenica i urednica portala Hrvatske katoličke mreže Diana Tikvić, Uređuje i vodi Dijana Kopjar Mucak.

/ mp

Snimku emisije Argumenti reemitira 8 regionalnih televizija – VTV, Z1, TV Jadran, Plava TV, Trend TV, STV, SBTV i RTV Herceg Bosna.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja