Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 20:00 Petra Milković i Ante Čaljkušić nisu ni slutili u što su se upustili

U emisiji 'Budimo mladi' u ponedjeljak, 4. ožujka, u 20 sati budite s nama i neće vam bit žao jer ćete iz prve ruke čuti kako se tiho, uz Božju pomoć, mijenja Hrvatska i svijest naših ljudi koliko je zlo grijeh pobačaja.

/ anh

Da 2024. nije prestupna godina bilo bi u dan točno deset godina kada su prvi put u BUM-u gostovali – tada dvoje mladih entuzijasta s pun nepoznanica ispred sebe – Ante Čaljkušić i Petra Milković.

Danas su oni voditelji velike nacionalne organizacije, različitih događaja i bogatog programa koje je u proteklih deset godina isplela Udruga ‘Hrvatska za Život’ – nositeljica toliko toga dobrog što se rodilo u krilu pro-life Inicijative ’40 dana za život’ u 36 hrvatskih gradova i proširilo se iz naše zemlje u neke druge države.

No, sve je krenulo vrlo skromno u korizmi 2014. s prvom kampanjom molitve za nerođene ‘samo’ u Zagrebu. HKR je sve to vrlo pomno i pratio i bodrio, a ovaj put s Antom i Petrom bit će izvrsna prilika prisjetiti se i suza i smijeha – i briga i radosti. I iznenađenja, al’ najviše spašenih života. I promijenjenih života! Bit će ovo prilika i za najavu novoga – jer toga kod ’40 dana za život’ nikada ne fali – npr. premijeru prvog hrvatskog igranog filma ‘za život’.

Urednik: Ante Novak

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja