Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 20:00: Još samo 20 dana i počinje…

U emisiji 'Budimo mladi' u ponedjeljak, 15. travnja, u 20 sati čut ćete koliko je još sati, minuta i sekundi do 12. SHKM-a u Gospiću, ali i druge važne novosti, jer - baš u jutro - uoči emisije održava se i sastanak Odbora HBK-a za mlade u kojem redovito sudjeluju predstavnici svih biskupija Crkve u Hrvata.

/ anh

Koji sat gore ili dolje, ali dijeli nas sada manje od 20 dana do 12. Susreta hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u subotu, 4. svibnja, pod geslom ‘Raduj se za svoje mladosti’. Tisuće mladih sprema se za Gospić iz svih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine i drugih europskih zemalja.

Himna se pjeva, program se finalizira, a srca domaćina u Gospićko-senjskoj biskupiji odavno su spremna. Mnogi će im se i kao volonteri pridružiti, a puno zanimljivih i važnih detalja moći ćete čuti ako budete uz BUM jer naši gosti u studiju su đakon Karlo Špoljarić, član Organizacijskog odbora SHKM-a, te voditeljica Ureda HBK-a za mlade Iva Vrabac. Prijaviti se još uvijek možete na 12. SHKM u Gospiću.

Urednik: Ante Novak

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja