Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 20:00 Biskupijski susret mladih u Šibeniku priprava za SHKM u Gospiću

U emisiji 'Budimo mladi' u ponedjeljak, 22. travnja, u 20 sati raspitat ćemo se zašto su biblijske riječi 'Raduj se za svoj mladosti' toliko dobro da će odjekivati i ulicama grada Šibenika u subotu, 27. travnja, a ne samo ulicama grada Gospića u subotu, 4. svibnja?

/ anh

„Raduj se za svoje mladosti“ – nije samo geslo 12. Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospiću, nego i Biskupijskog susreta mladih Šibenske biskupije, koji će se održati sedam dana prije SHKM-a, u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku. Bit će to odlična priprema i pretprogram za oko 300 mladih Šibenčana koji se spremaju i na nacionalni susret u središtu Gospićko-senjske biskupije.

S nekima od njih ćemo se i čuti: fra Lukicom Vojkovićem, voditeljem župne zajednice mladih u Drnišu, Petrom Glasnovićem, šibenskim srednjoškolcem koji vodi bend Apostoli sv. Josipa, te mladima iz Tribunja i njihovim župnikom don Antom Vrcićem koji je ujedno i povjerenik za pastoral mladih Šibenske biskupije.

Urednik: Ante Novak

Katolička osnovna škola u Šibeniku bila je i 2023. domaćin Biskupijskog susret mladih (Foto: Ured za pastoral mladih Šibenske biskupije)

Katolička osnovna škola u Šibeniku bila je i 2023. domaćin Biskupijskog susret mladih (Foto: Ured za pastoral mladih Šibenske biskupije)

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja