Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Zlatko Krznarić: Nemam više jučer, imam samo danas i dovoljno sam Bože lud da ti dajem svoje sada

Zbog koje se Božje zapovijedi najčešće ispovijeda? Što je izgubio, a što dobio s Gospodinom i je li lako kleknuti u molitvi nasred ulice usred bijelog dana? To će nam posvjedočiti profesionalni vozač kamiona Zlatko Krznarić, voditelj muške molitvene zajednice Krista Kralja iz Čakovca, koji će biti gost emisije 'Zašto vjerujem' u petak, 26. siječnja, s početkom u 18 sati.

/ anh

Zašto je ispalo da je Zlatko Krznarić autor knjige ‘Ti si svjedok’? Zbog čega je jedan njegov dolazak s kamionom na susret Božje pobjede bio bitno preloman i koje riječi Maroja Buruma i danas jasno pamti? Što je Bogu obećao – ali ‘na neodređeno’ vrijeme? Koju Božju metodu je osobno iskusio kod sebe? Može li dobra kapelica biti i kamionska kabina? Zašto je u 50. godini života upisao studij teologije te kakvu je muku zbog toga prolazio kroz pune dvije godine?

Zašto naziva milošću to, što unatrag nekoliko godina, po noći jako malo spava? Koliko je samo jedna ispovijed u njegovom životu snažna i prelomna bila, reći će ovaj otac petero djece koji je – kako kaže – u sretnom braku 25 godina sa suprugom Sandrom. Govorit će nam i o jasnom ‘nutarnjem glasu’, zbog kojeg uvijek prvo plače, ovaj danas i student teologije, ali nekoć i državni prvak u brzoj vožnji motorima.

Urednik: Ante Novak

Krznarić je bio i vozač Speedwaya (Privatni arhiv)

Ključne riječi:
Zašto vjerujem Zlatko Krznarić
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja