Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Petar Pereža: Još od ranog djetinjstva imam iskustvo uslišane molitve i iskustvo živoga Boga

Što se događa kad nemaš Boga uza se; da ti bude sidro i uporište? - posvjedočit će naš televizijski kolega voditelj Dnevnika Nove TV Petar Pereža, gost prve emisije 'Zašto vjerujem' u novoj sezoni na HKR-u koju ćemo emitirati u petak, 22. rujna, s početkom u 18 sati.

/ anh

Kakvo to posebno mjesto kod Petra Pereže zauzima jedna krunica od drva masline? Koliki značaj i danas ima njegova prva dječja molitva ‘Teti Ate’? Zašto mu je životno važan pokojni don Pavao Piplica koji je 20 godina bio župnik Sv. Kaje u Solinu, reći će nam ovaj televizijski voditelj i kroz vlastiti primjer posvjedočiti zbog čega ne treba bježati od talenata koji su nam darovani.

Za koga je rezervirana oholost? Kad je obitelj Pereža počela zajedno i usklađeno moliti? Od kojeg svećenika je dosta knjiga pročitao? Zbog čega sudjeluje na Duhovno-duhovitim večerima fra Stjepana Brčine te koliko se krunica može izmoliti od Sesvetskih Sela do Svetoga Duha, posvjedočit će Petar Pereža koji nam je također približio svoje iskustvo uslišane molitve i iskustvo živoga Boga. Urednik: Ante Novak

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja