Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Petar Buljan: Mene je Bog razoružao puno puta

Kakvu, trenutno, proživljava avanturu s Bogom? - otkriva nam glazbenik Petar Buljan, član molitvene zajednice 'Božja pobjeda' i voditelj njihove slavljeničke službe. U emisiji 'Zašto vjerujem' u petak, 6. listopada, s početkom u 18 sati, prvi put će progovoriti o nekim stvarima o sebi, manje poznatima, poput: S čime se samo on može pohvaliti, a vezano je uz don Damira Stojića?

/ anh

Što misli kada kaže da je on ‘loša verzija karizmatika’? Koliko u maloj kripti ispod svetišta Sveta Mati Slobode na Jarunu može stati najviše ljudi? Kada je ‘Božja pobjeda’ kršila protupožarne propise? Koja ga je njihova pjesma neugodno iznenadila?

Uočava li promjene u župama kada im se vraćaju na evangelizaciju? Koja mu je od četiri župe u Župi Dubrovačkoj bila ključna za prve ozbiljnije vjerničke korake? Je li Petar Buljan ‘prijatelj Malog Isusa’? Što je sve Providnost dokazala kroz njegov život?

Kada je bila romantična faza zajednice ‘Božja pobjeda’ i tko je najbolji primjer među njihovim bivšim članovima da ima neko drugo poslanje? Zbog čega je našeg sugovornika Gospodin morao sačuvati od glazbe, a kada ga je opet zapalio za Riječ Božju? Saznajte također: Kakva je njegova borba protiv oholosti jer ipak nekada nastupa, svira, pjeva i pred desecima tisuća ljudi?

Urednik: Ante Novak

Ključne riječi:
Petar Buljan Zašto vjerujem
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja