Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Nada Burum: Trajno klanjanje je Božji pothvat za naše vrijeme – učinimo da taj kanal milosti bude neprekidno prohodan

S čime je milost Božja u nama usko povezana? - posvjedočit će Nada Burum, nacionalna promotorica Trajnog euharistijskog klanjanja, gošća emisije 'Zašto vjerujem' u petak, 3. lipnja, s početkom u 18 sati.

/ anh

Kako je Nada Burum otkrila svoje poslanje nacionalne promotorice Trajnog euharistijskog klanjanja (TEK)? Što je važno znati učiniti, za Isusa, na kraju svakog posla? Kakvu školu patra Ante Kovačevića je prošla?

Koliko je najduže bila pred euharistijskim Isusom? Što se događa za vrijeme svete mise? Kada je imala iskustvo da je čitav jedan dan Nebo bilo otvoreno? Za koju duhovnu pjesmu ima osjećaj da je napisana samo za nju?

Što joj je Papin vizitator nadbiskup Aldo Cavalli rekao zbog nakane da i u župi Međugorje otvore kapelicu? Koliko dobro su Misionari Presvete Euharistije ustrojili pobožnosti pred Presvetim koja kad krene u jednoj kapeli nikad ne prestaje? Urednik: Ante Novak

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja