Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Milada Privora: Ulovila sam se da mi je Bog prvi u životu pa onda djeca, roditelji, unučad...

Zašto je dobro kao vjernik i zaplakati? Gdje je doživjela milost Blažene Djevice Marije? - posvjedočit će nam stručnjakinja za protokol Milada Privora, dugogodišnja voditeljica Državnog protokola i protokola predsjednika Republike Hrvatske, koja će biti gošća emisije 'Zašto vjerujem' u petak, 24. studenoga, u 18 sati.

/ anh

Kada Milada Privora slavi imendan? Što nikada neće zaboraviti s proslava svetkovine Velike Gospe u svome rodnome Trebižatu, pokraj Čapljine? U kakvu ‘rijeku’ ju je Gospodin bacio? Što pamti iz svih pet susreta sa sv. Ivanom Pavlom II. dok je brinula o državnom protokolu? U kojim prilikama je pomalo bila i vjeroučiteljica prvome hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu?

Zašto moli za ljude u Čistilištu? Kakve plodove i danas ubire nakon jednog primanja sakramenta bolesničkog pomazanja? Čime je sve rezultirala ljudska pohlepa? Na koji je način Srce Marijino čuvalo njezinoga oca od batina, laži i ubojstva u represijama komunizma? Što je vrlo bitno na početku svete mise, a što na kraju te koliko ju je oduševila Isusova prispodoba o pozivu na svadbu, odgovorit će HKR-ova sugovornica – ujedno autorica knjige ‘Kultura ponašanja’ i predavačica na Međunarodnom sveučilištu Libertas. Urednik: Ante Novak

Ključne riječi:
Milada Privora Zašto vjerujem
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja