Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Katarina Matijević: Sve što u životu radim, radim s Isusom

Kako je shvatila 'koliko je Božje milosrđe i prema najtežem grijehu', te zbog čega je njoj važno slušati tuđa svjedočanstva vjere? To će nam posvjedočiti Katarina Matijević, direktorica Odjela prodaje Laudato obiteljske televizije, gošća emisije 'Zašto vjerujem' u petak, 12. travnja, s početkom u 18 sati, u prvome izdanju emisije nakon proslave Uskrsa.

/ anh

Zbog čega je važno ‘mjesto obraćenja’ Katarine Matijević i koliko ju je tih prvih dana Bog pazio i mazio? Kakav je osjećaj potaknuti nekoga da, nakon puno godina, konačno otiđe na ispovijed? Zašto u zajedništvu molitve s kolegama na poslu sve više uviđaju važnost sv. Josipa? Tko je bio njezin ‘anđeo na zemlji’ koji ju je doveo na Kamenita vrata, a komu je to ona ‘hranu vjere’ ustrajno donosila punih godinu dana?

Zašto, ama baš svako jutro, naša sugovornica mora prvo pomisliti na Isusa? Zašto vjeruje u anđele? Koja je, vrlo vjerojatno, prva sveta žena iz njezine Molitvene zajednice ‘Srce Isusovo’ i zagovara ih danas na Nebu? Što je – kako se izrazila – ‘s Isusom odradila’ i zašto na LTV-u snažno mole i poste prije svakog velikog koncerata kojeg organiziraju?

Urednik: Ante Novak

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja