Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Ivica Petar Čališ: Ne bih spoznao nevjerojatnu Božju ljubav da nisam u kolicima

Gdje je u životu Božja volja koja se nama ljudima ne sviđa te zbog čega se s jedne strane divi ateistima? - otkrit će profesor kemije Ivica Petar Čališ, stručni suradnik aplikacije Nova Eva i sugovornik emisije 'Zašto vjerujem' u petak, 7. listopada, s početkom u 18 sati.

/ anh

Što je sve Ivica Petar Čališ pokrenuo iniciranjem studentskih duhovnih obnova ‘Logos’ u Zagrebu? U kojem slučaju i kemija postaje jako dobro sredstvo nove evangelizacije? Kako se vježbati u tome da neke stvari prepustimo Bogu? Zašto sebe smatra ‘raskajanim pokajnikom’? Što ti se sve može dogoditi kad pretipkavaš 1200 stranica molitvenika?

Može li se fizioterapija obavljati i u crkvenim klupama? Gdje pronalazi – na kojem posebnom mjestu – dobre ljude koji mu pomažu? Što doživljava samo na svetoj misi i kakav duhovni boj biju ministranti, saznat ćemo od Ivice Petra Čališa, voditelja projekata ‘Vjera i znanost’ na aplikaciji Nova Eva, koji će posvjedočiti iskustvo nošenja ‘križa’ bolesti zbog koje je danas u invalidskim kolicima. Urednik: Ante Novak

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja