Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Denis Bašić: Bogu treba dati i kvalitetnih pet minuta i površnih pola sata jer s Njime ćemo jednom biti čitavu vječnost

Koliko su povezane duhovitost i duhovnost te zašto njemu Bog nije tek 'ispunjavatelj želja'? - reći će nam imitator i dramski umjetnik Denis Bašić, prvi gost nove sezone emisije 'Zašto vjerujem' koju emitiramo u istome terminu petkom (23. rujna) s početkom u 18 sati.

/ anh

Koliko je sv. Franjo utjecao na vjerničko sazrijevanje Denisa Bašića? Kako mu je molitva krunice asistirala u prepoznavanju dara imitiranja jedne vrlo poznate osobe? Saznajte kako se Bogu možemo ozbiljnije približiti, ali i na koji način naš sugovornik razumijeva ljubav sv. Ivana Pavla II. prema ljudima svugdje u svijetu.

Kojeg izvođača duhovne glazbe jako dobro imitira? Koliko mu znači svetopisamski poticaj: ‘Ne boj se’? Koji svećenik je dugo vremena bio njegov dobar sugovornik i česti suputnik, te zašto se Denis Bašić u potpunosti ne slaže s konstatacijom da je Bogu bolje pokloniti pet kvalitetnih minuta, nego površnih pola sata molitve?

Urednik: Ante Novak

Ključne riječi:
Denis Bašić Zašto vjerujem
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja