Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Branka Martinović: Uspjeh je ostati vjeran Bogu - i tada smo zadovoljni sa svim ostvarenim

Čime nam Bog otkriva tajnu Presvetoga Trojstva? Kako i do dubine duše nepoznatog čovjeka katkada možemo doprijeti? To će nam otkriti mlada spisateljica Branka Martinović koja će gostovati u emisiji 'Zašto vjerujem' u petak, 29. rujna, s početkom u 18 sati.

/ anh

Kako Branka Martinović doživljava trenutak dok njezina ruka biva nadahnućem vođena? Što sve Duh Sveti može iskoristiti? Kakvu privilegiju je imala u rastu vjere? Na koji je način povezana njezina knjiga ‘Nevidljiva ljepota’ i film ‘Sound of Freedom’? Koji su prvi koraci s kojima svatko može pomoći u borbi protiv trgovine ljudima?

‘Ako je za pisanje potrebno nadahnuće i disciplina’ – kako kaže naša sugovornica – je li i za vjeru potrebno nadahnuće i disciplina? Koji joj je dan u godini, nakon Uskrsa i Božića, najdraži? Što je jako potiče na poniznost? Kako kao vjernici možemo djelovati na društvenim mrežama, te što iskonski vjerničko ova spisteljica, ali i magistra ekonomije, prepoznaje u svome pisanju? Branki Martinović uskoro izlazi i treća knjiga.

Urednik: Ante Novak

Branki Martinović uskoro izlazi treća knjiga. Objavljuje pod pseudonimom Rose L. Harper.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja