Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Antea Katić: Imala sam snažno duhovno iskustvo da je Isus stvarno živ

Koliko je oštra 'evanđeoska sjekira' i kako 'Božja infrastruktura' u njezinome slučaju funkcionira na zemlji? - reći će nam magistra farmacije Antea Katić, majka petero djece, gošća emisije 'Zašto vjerujem' u petak, 17. studenoga, s početkom u 18 sati. Posvjedočit će također: U kojoj je prilici, zajedno sa svojim pokojnim ocem, imala snažno iskustvo gdje su se oboje uvjerili da duhovni svijet doista postoji – da je Isus stvarno živ?

/ anh

Zašto je za Anteu Katić ateizam čista glupost? Gdje jako dobro prepoznaje nevjerojatan Božji potpis? Zašto se u svome teškom stradanju, još kao mlada djevojka, nije pitala ‘Bože zašto baš ja’ nego ‘a zašto ne ja’? Što bi više svi roditelji morali pustiti Bogu? Kada je dobila potvrdu da je Bog doista s njom?

Kolika je danas svjedokinja Božje veličine HKR-ova sugovornica? Kada je počela bolje razumijevati Božju ljubav prema čovjeku? Zvuči li lako ona biblijska da i svoje srce treba obrezati? Koliko smo daleko od Raja? Kakav dogovor ima s Duhom Svetim? Što Zli jako dobro zna te zašto ljudima uvijek iznova preporuča: ‘Čitajte svece!’? – otkrit će nam Antea Katić, urednica emisije ‘Od Trnja do zvijezda’ na Radio Mariji Hrvatska i puno više od mame-heroja kako kažu njezina djeca.

Urednik: Ante Novak

Ključne riječi:
Antea Katić Zašto vjerujem
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja