Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Ana Marčinko: Biti s Bogom mi je najvažniji odnos u životu, jedini iz kojeg ne mogu izići

Kada je shvatila da je Crkva mjesto u kojem može biti u potpunosti 'svoja' i mjesto na kojem može dati maksimum od sebe? - posvjedočit će nam Ana Marčinko, djelatnica Isusovačke službe za izbjeglice, sugovornica emisije 'Zašto vjerujem' u petak, 19. svibnja, s početkom u 18 sati.

/ anh

Što se Ani Marčinko uvuklo u srce dok je vodila Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije? Kada odnos s Bogom donosi u životu ‘dobro’? Koja duhovna pjesma je uvijek iznova dotakne? Kako je to kad ti je svećenik poslodavac – opet? Zašto se prije ljutila na svjedočanstva o obraćenju i promjenama koje Bog čini?

Koliki je preokret bio za ovu Dubrovkinju odlazak na teološki studij u Split i je li s KBF-om dobila ono što je tražila? Što je najvažnije što su joj roditelji prenijeli o vjeri? Zašto joj je želja da se ugasi Isusovačka služba za izbjeglice? I kakvo radno vrijeme je imao njezin dugogodišnji župnik u župi Sv. Marije Mandaljene te što ju je važno o životu naučila jedna sestra Služavka Malog Isusa? Urednik: Ante Novak

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja