Budi dio naše mreže

PETAK, 18.10 Je li Zrinka Prica trebala otiči u časne?

Zašto vjeruje predsjednica Marijinih obroka Hrvatska Zrinka Prica? - saznat ćemo u istoimenoj emisiji Hrvatskoga katoličkog radija u petak, 5. ožujka. Emisija 'Zašto vjerujem' počinje u 18.10.

/ anh

U emisiji poslušajte: Je li Zrinka Prica trebala otići u časne sestre? Gdje je susrela iskrenu radost koju je čovjeku teško objasniti?

Tko ju je naučio da djecu u svakome smislu valja štiti od prvih godina života? Po čemu se razlikuju mise u Beninu i Ekvadoru?

U čemu su joj sve pomogle sestre iz zajednice Krista Misionara Molitelja s kojima je živjela pet mjeseci? U kojoj crkvi joj je misa uvijek posebna?

Na što se osnivač ‘Marijin obroka’ Magnus MacFarlane Barrow najviše oslanja u njihovome poslanju dijeljenja hrane za više od milijun gladne djece diljem svijeta?

Poslušajte i kako promatra ovu svoju odgovornost da je kao mlada osoba na čelu Marijinih obroka u Hrvatskoj te je li kasno početi moliti krunicu u srednjoj školi?

Urednik: Ante Novak

Emisija ‘Zašto vjerujem’ ugošćuje osobe iz raznih profesija koje svjedoče svoju živu vjeru u Isusa Krista.

Pitanja katkada nisu očekivana (Što Gospodin radi dok mi planiramo?) i nastoji se razgovor obilježiti onim najljepšim – spontanošću.

Svoju katoličku vjeru tako su za HKR posvjedočili Davor Pavuna, Anja Šovagović, Nino Raspudić, Miro Gavran, Blanka Vlašić, Gibonni, Doris Dragović, Robert Knjaz, Lino Červar, Željka Ogresta, Alemka Markotić i više od 560 drugih sugovornika.

Urednik: Ante Novak

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja