Budi dio naše mreže

PETAK 18:00 Goran Kovačić: Cijeli naš život na zemlji služi da bi mi upoznali Krista što više

Zašto bavljenje glazbom nije njegov glavni zadatak kojeg je od Boga dobio na zemlji? Kada mu je Bog pokazao: 'Ne možeš sam'? To će nam posvjedočiti glazbenik Goran Kovačić, voditelj orkestra na koncertima 'Progledaj srcem' Laudato obiteljske televizije, koji će biti sugovornik emisije 'Zašto vjerujem' u petak, 24. svibnja s početkom u 18 sati.

/ anh

Kada se treba podsjetiti na sve ono što je nama Isus obećao? Koja je Goranu Kovačiću prva asocijacija na župni zbor mladih kojeg je vodio deset godina? Jel se može izračunati koliko je puta svirao misu u župi Navještenja Blažene Djevice u Velikoj Gorici? Od koga je, iz crkvenih krugova, dobio prvu ozbiljniju glazbeničku priliku? Zbog čega je uvjeren da se može osjetiti iskrena duhovna pjesma?

Zašto Goran Kovačić na kraju dana voli slušati snimke propovijedi? Kako se on borio s ohološću zbog čestih javnih nastupa pred tisućama ljudi? Tko je dobri duh kršćanske glazbe u Hrvatskoj? Zašto uspoređuje vjeru u Isusa Krista s nogometom? Što ga je pokrenulo da se svakodnevno posvećuje Svetome pismu? Zašto bi svaki dan mogao čitati iznova Poslanicu Rimljanima? Kako doći k Bogu, te zašto HKR-ov sugovornik ipak izdvaja vlč. Milana Kerša?

Urednik: Ante Novak

Na probama uoči Progledaj srcem 2024. // Goran Kovačić je prvi s desna (Foto: Facebook)

Na probama uoči Progledaj srcem 2024. // Goran Kovačić je prvi s desna (Foto: Facebook)

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja