Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 14:15 Gostuju novinarke Ines Grbić i Angelina Tadić

U emisiji "Medijski putokaz" u četvrtak, 16. srpnja gostovat će dvije suradnice Hrvatskog katoličkog radija, tajnica Tiskovnog ureda Zadarske nadbiskupije Ines Grbić i voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije Angelina Tadić. Gošće će govoriti o svojim aktivnostima u sklopu ureda za medije svoje biskupije.

/ hkr

Ines Grbić je diplomirana politologinja, a radi kao tajnica Tiskovnog ureda Zadarske nadbiskupije od 2002. godine, gdje je zadužena kako za medijsko praćenje događanja tako i za kontakt s medijima te za različita kulturna događanja. Urednica je i vjerske emisije na Radio Zadru, a uredila je i nekoliko knjiga u izdanju Zadarske nadbiskupije. Grbić je nedavno primila nagradu Hrvatskog društva katoličkog novinara za zauzeto i prepoznatljivo novinarsko djelovanje u različitim katoličkim glasilima te promicanje suradnje na području medija.

Angelina Tadić diplomirana je katehistica i novinarka, a voditeljica je Ureda za medije Dubrovačke biskupije. Medijski prati sve važnije događaje i koordinira komunikaciju s medijima. Jedna je od pokretača glasila dubrovačke katedrale „Naša Gospa“, a godinama je surađivala u vjerskoj emisiji na Radio Dubrovniku „Radost i nada“ u rubrikama Biblija, Socijalni nauk Crkve te Vijesti iz života Crkve.

Obje naše kolegice izvještavaju za  Hrvatsku katoličku mrežu.

Emisiju “Medijski putokaz” vodi i uređuje dr. sc. Marija Pandžić, a emitira se svakog četvrtka u 14:15 sati. Kroz emisiju slušatelji imaju priliku upoznati medije, kako se njima koristiti te kako prepoznati medijske manipulacije i manipulacije medijima.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja