Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 14:15 Gostuje glavni urednik Vijenca Goran Galić

Glavni urednik Vijenca Matice hrvatske Goran Galić gostuje u emisiji "Medijski putokaz" u četvrtak, 2. srpnja. Galić se bavi novinarstvom već deset godina, a u emisiji će govoriti o tiskanom novinarstvu te ulozi Vijenca za hrvatsko društvo.

/ hkr

Goran Galić je na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu 2013. diplomirao kroatologiju i komunikologiju. Novinarsku praksu pohađao je u više redakcija, uključujući i Obrazovni program Hrvatske radiotelevizije, a nakon završene Komunikološke škole Matice hrvatske 2010. započinje suradnju s Vijencem kao vanjski suradnik.

Galić je od 2011. stalni član uredništva Vijenca i do 2015. obnaša dužnost urednika deska i tajnika redakcije. U listopadu 2015. imenovan je zamjenikom glavnog urednika, a u svibnju 2017. vršiteljem dužnosti glavnog urednika te od 2018. glavnim urednikom. Utemeljitelj je i voditelj projekta Medijski susreti u Matici hrvatskoj.

Emisiju “Medijski putokaz” vodi i uređuje dr. sc. Marija Pandžić, a emitira se svakog četvrtka u 14:15 sati. Kroz emisiju slušatelji imaju priliku upoznati medije, kako se njima koristiti te kako prepoznati medijske manipulacije i manipulacije medijima.

Ključne riječi:
Goran Galić Marija Pandžić
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja