Budi dio naše mreže

UTORAK 8:10 Kultura u medijima

U emisiji ''Argumenti'' u utorak, 29. listopada govorimo o kulturi u medijima. Koliko su kulturni sadržaji zastupljeni u medijima i na koji način? Nalazi li se kultura na margini i zašto? Na koji način prezentirati kulturne sadržaje da dođu što većeg broja ljudi? Postoji li rješenje za zadržavanje i proširivanje kulturnih rubrika u medijima? O tome govore: Zrinka Turalija Kurtak, urednica Redakcije za kulturu HRT-a, Dragana Lucija Ratković Aydemir, kulturna menadžerica i interpretatorica kulturne baštine i Goran Galić, glavni urednik Vijenca.

/ kv

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednica emisije: Katarina Varenica.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja