Budi dio naše mreže

UTORAK 8:10 Krizno komuniciranje u Crkvi

Krizno komuniciranje u Crkvi tema je Argumenata u utorak, 29. studenoga. Zna li Crkva krizno komunicirati? Postoje li uopće krizne situacije na koje bi valjalo (trebalo) promptno reagirati? Zašto ponekad dolazi do izostanka reakcije ili komentara na neke slučajeve koje možemo okarakterizirati kao skandale? Zašto mediji jedva čekaju posrnuće crkvenih službenika ne bi li ih medijski „linčovali i razapeli”? Pokušavaju li čuti i drugu stranu ne bi li došli do točne, potpune i pravovremene informacije? Nekoliko pitanja kao uvod u emisiju koja počinje u 8:10. Gostuju: Ines Grbić, glasnogovornica Zadarske nadbiskupije; don Anton Šuljić, katolički svećenik, publicist i novinar; Blaženka Jančić, urednica Odjela Religija Hrvatskog radija. Urednik emisije: Branimir Gubić.

/ hkr

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Bosne i Hercegovine te Slavonsko-brodske televizije SBTV koja pokriva područje istočne i dio sjeverozapadne Hrvatske, emisiju HKR-a Argumenti reemitira i Z1 televizija s lokalnom koncesijom na području šire zagrebačke regije, Plava televizija koja u digitalnoj regiji D2 obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičku-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije, TV Jadran koja se emitira na području digitalne regije D8, a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije te dio Dubrovačko-neretvanske županije, a od ove jeseni i tri nove televizije: STV (Televizija Slavonije i Baranje) koja se se može pratiti na cijelom području digitalne regije D1 koji obuhvaća dio Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i dio Brodsko-posavske županije, TV Nova, regionalna TV postaja koja svojim signalom na 23. DVB-T2 kanalu s Učke pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te kvarnerske otoke i Trend TV koja pokriva područje grada Zagreba, Samobora, Zaprešića i Velike Gorice.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video prijenos na Facebooku HKR-a te video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja