Budi dio naše mreže

Upoznajmo glazbu raznih govornih područja

Četvrta nedjelja veljače nam donosi po 3 pjesme s novih albuma talijanskog pjevač Ultima, njemačkog pjevača Gregora Meyera, francuske pjevačice Tal, meksičkog pjevača Mijaresa te američkog country pjevača Mitchella Tenpennya.

/ hkr

Emisija 20. – 24.02.2019.


Ultimo nam donosi pjesmi I tuoi particulari s kojom je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem Sanremu. Inače, Niccolo Moriconi ili umjetnički Ultimo dolazi iz Rima, a rođen je 1996. godine.  Prošle godine objavio je svoj drugi album Peter Pan nakon što je postao pobjednik Sanrema u kategoriji novih izvođača.

Gregor Meyle njemački je pjevač rođen 1978 godine 30 kilometara od Stuttgarta. On donosi svoj šesti album Hätt’ auch anders kommen können Publici se predstavio 2007. kao sudionik talent showa u sklopu televizijske kuće ProSieben i programa TV Total u kojem je završio na drugom mjestu..

Tal u Francuskoj donosi svoj novi album Juste un rêve. To je njen četvrti album od 2011. kada se pojavila debitantskim albumom. Rođena je 1989. godine u Izraelu, a punim imenom se zove Tal Benyerzi i židovskog je podrijetla.  Tal je inače dobitnica je francuske NRJ nagrade za otkriće godine, a onda 2013. i 2014. za frankofonskog ženskog izvođača godine.

Mijares :: Flickr@Keneth Cruz

Jose Manuel Mijares Moran rođen je 1958 u glavnom gradu Mexica, famoznom Ciudad de Mexicu. A donosi nam svoj novi album Rompecabezas. To je njegov 22. studijski album u njegovoj karijeri koja traje sada već 35 godina. 1991. je nastupio i na Sanremu s pjesmom na talijanskom. Poznat je kao bivši muž prelijepe glumice i također pjevačice Lucero.

Mitchell Tenpenny donosi svoj drugi album imena Telling All My Secrets. Rođen je 1989. i dolazi iz samog srca country glazbene industrije, dakle, iz Nashville-a. Na sceni je od 2014. godine. Zasada je objavio dva EP i dva albuma.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja