Budi dio naše mreže

SVAKODNEVNO 15:00 Krunica Božjeg milosrđa

Molitva Krunice Božjega milosrđa svakodnevno u 15:00 sati u program HKR-a uvedena je u lipnju 2018. godine. Od ove korizme u toj pobožnosti pridružili su nam se i studenti Hrvatskoga katoličkog sveučilišta uz Zagreba pod vodstvom studentskog kapelana vlč. Odilona Singboa.

/ hkr

Prvu smo molili zajedno mi djelatnici HKR-a 2018. godine, a s vremenom su nam se pridružile i različite skupine: štovatelji Božjega milosrđa, đakoni Zagrebačke nadbiskupije, Evangelizacijska skupina sv. Maksimilijana Kolbea, Vojni kadeti.

Korizmu 2021. svojim glasovima i molitvenom dušom obogatili su studenti Hrvatskoga katoličkog sveučilišta kojima HKR zahvaljuje što su postali dionici velike rijeke Božje milosti i proslave Njegova milosrđa.

Svakodnevno smo svjedoci zahvala slušatelja HKR-a koji za molitvu u 15 sati šalju svoje molitvene nakane. U nizu prošnji zbog različitih teških životnih situacija, primamo i svjedočanstva o uslišanjima i zahvale mnogih molitelja. Svjesni smo da dobri Bog uslišava ovu zajedničku molitvu, ne zbog naših sposobnosti, već zbog svojeg neizmjernog Milosrđa! Drago nam je da su i mladi studenti Hrvatskoga katoličkog sveučilišta dionici našeg molitvenog programa.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja