Budi dio naše mreže

SRIJEDA 8:10 Što traže mladi liječnici? Mogu li nas oni izvući iz bespuća hrvatskog zdravstva?

Mladi liječnici pobunili su se protiv stanja u zdravstvu te traže hitne reforme u korist njih i pacijenata. Svoje nezadovoljstvo jasno su artikulirali masovnim prosvjedom ispred Ministarstva zdravstva. Koja rješenja za naše posrnulo zdravstvo nude? Mogu li pacijenti biti zadovoljni i dobiti kvalitetnu zdravstvenu skrb ako su im liječnici nezadovoljni, premoreni, nema ih dovoljno i ambulante su im slabo opremljene? O stanju u zdravstvu i nužnim promjenama iz perspektive liječnika i pacijenta u Argumentima ćemo razgovarati s dr. Magdalenom Šobar iz Inicijative mladih liječnika, dr. Ksenijom Vučur Šimić iz Povjerenstva za mlade liječnike Hrvatske liječničke komore te prof. edukac.reh. Ivicom Belinom, predsjednikom Koalicije udruga u zdravstvu.

/ ddo

Nakon regionalne televizije VTV koja iz Varaždina signalom pokriva sjeverozapadnu Hrvatsku, RTV Herceg Bosne koja iz Mostara emitira program na hrvatskom jeziku za područje Hercegovine te Slavonsko-brodske televizije SBTV koja pokriva područje istočne i dio sjeverozapadne Hrvatske, emisiju HKR-a Argumenti reemitira i Z1 televizija s lokalnom koncesijom na području šire zagrebačke regije, Plava televizija koja u digitalnoj regiji D2 obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičku-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije, TV Jadran koja se emitira na području digitalne regije D8, a koja uključuje šire područje Splitsko-dalmatinske županije te dio Dubrovačko-neretvanske županije, a od ove jeseni i tri nove televizije: STV (Televizija Slavonije i Baranje) koja se se može pratiti na cijelom području digitalne regije D1 koji obuhvaća dio Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i dio Brodsko-posavske županije, TV Nova, regionalna TV postaja koja svojim signalom na 23. DVB-T2 kanalu s Učke pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te kvarnerske otoke i Trend TV koja pokriva područje grada Zagreba, Samobora, Zaprešića i Velike Gorice.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video prijenos na Facebooku HKR-a te video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja