Budi dio naše mreže

SRIJEDA 08:10 Kako će „Brexit” utjecati na buduće odnose Velike Britanije i Europske unije?

U emisiji Argumenti 16. listopada u 8:10 pokušat ćemo odgovoriti na pitanja zašto Velika Britanija već treći put odgađa izlazak iz Europske unije? Tko će više izgubiti razdruživanjem? Kako će se izlazak odraziti na buduće političke i gospodarske odnose, te hoće li to imati kakav direktan utjecaj na hrvatsko gospodarstvo i politiku?

/ hkr

U emisiji će o toj temi govoriti bivši ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier, lobist i konzultant u Bruxellesu Željko Ivančević te pomoćnik direktora Sektora za međunarodne poslove i Europsku uniju pri Hrvatskoj gospodarskoj komori Marko Babić.

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik emisije: Vlatko Ojvan.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Ključne riječi:
Davor Ivo Stier Vlatko Ojvan
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja