Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 8:10 Muževni budite

Je li narušen tradicionalni koncept muževnosti? Kakav danas autoritet muževi imaju u obitelji, braku i društvu? Kako od slobodnog i starog dečka postati zauzet i sretan muškarac? O tim i ostalim temama u „Argumentima“ u ponedjeljak 14. listopada razgovaraju glavni urednik portala Muževni budite Krunoslav Puškar, suradnik portala Muževni budite Filip Đekić i župnik u Punitovcima dr. sc. Đurica Pardon, organizator "muških hodočašća" u župi. Urednica i voditeljica emisije je Tanja Maleš.

/ hkr

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati teksutalnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u i Radioteleviziji Herceg-Bosne. 

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja