Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 8:10 U potrazi za istinom - Crkva i mediji, tradicija i moderni izazovi

Zašto je bitno dubinsko istraživanje tema od javnog interesa? Kako istinito i razborito izvještavati? Kako potaknuti na još kvalitetnije novinarstvo? Mogu li i kako preživjeti mediji u vremenima krize i brzog tehnološkog razvoja? Jesu li mediji mjesto susreta Crkve i svijeta? Snalazi li se Crkva u novim medijima? Koji su to izazovi komunikacije Crkve u kontekstu ubrzanog tehnološkog razvoja na koje mora odgovoriti? Odgovore na ova pitanja daju Anita Malenica, članica Vijeća za elektroničke medije, Diana Tikvić, urednica novih medija Hrvatske katoličke mreže i prof. dr. sc. Danijel Labaš, pročelnik Odsjeka za komunikologiju na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Pratite emisiju "Argumenti" HKR-a u ponedjeljak, 23. svibnja u 8:10. Urednica emisije Dalija Mock.

/ hkr

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Video snimka emisije emitira se u programu šest televizija: Z1 (Zagreb), VTV (Varaždin), Plava televizija, Slavonskobrodska televizija, RTV Herceg Bosne i TV Jadran.

 

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja