Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 8:10 Što možemo očekivati od novog akcijskog plana protiv ovisnosti?

Ovisnost o psihoaktivnim drogama - uz druge ovisnosti kao što su igre na sreću te konzumacija alkohola i duhana te prekomjerno korištenje interneta i društvenih mreža, glavni su problem koji se pokušava riješiti novim Akcijskim planom za suzbijanje ovisnosti, a koji je donesen u okviru Nacionalne strategije borbe protiv ovisnosti do 2030. godine. Kako je država osmislila borbu protiv ovisnosti za koju je dijelom i sama kriva liberalnim zakonodavstvom (reklamiranje i dostupnost kockanja i klađenja) te slabom prevencijom; u Argumentima će nam otkriti Željko Petković, pomoćnik ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga PNUSKOK-a te članica saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku i saborska zastupnica SDP-a dr. Andreja Marić.

/ ddo

Snimku emisije Argumenti reemitira 8 regionalnih televizija – VTV, Z1, TV Jadran, Plava TV, Trend TV, STV, SBTV i RTV Herceg Bosna.

Emisiju možete pratiti izravno u programu Hrvatskoga katoličkog radija, te se u nju uključiti svojim komentarima SMS-om na 099 460 99 88.

Dostupan je i video stream na Facebook HKR-a i video na Youtube kanalu Hrvatske katoličke mreže.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja