Budi dio naše mreže

PONEDJELJAK 8:10 Nakladništvo u Hrvatskoj

U emisiji 'Argumenti' u ponedjeljak 11. studenoga, ususret Interliberu, govorimo o nakladništvu u Hrvatskoj. Što nakladnicima znači Interliber? Koji su najveći problemi s kojima se nakladnici danas susreću? Je li se knjižni sektor oporavio od krize? Postoje li u Hrvatskoj uspješni nakladnici? Koliko su katolički nakladnici konkurentni na tržištu? Na koji način Ministarstvo kulture sudjeluje u potpori nakladnicima? O ovim i brojnim drugim temama govore: Slavko Kozina, predsjednik Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, don Anton Šuljić, pomoćnik ravnatelja Kršćanske sadašnjosti, Miro Radalj, ravnatelj nakladničke kuće Verbum i Seid Serdarević, vlasnik i glavni urednik nakladničke kuće Fraktura.

/ kv

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-u i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednica emisije: Katarina Varenica.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja