Budi dio naše mreže

PETAK 16:30 S pravom o pravu - informacije o pravnim temama pravnice Marte Šimrak Lukavski

Petkom u 16:30 na Hrvatskom katoličkom radiju počinje se emitirati nova emisija "S pravom o pravu - informacije o pravnim temama pravnice Marte Šimrak Lukavski". U emisiji će se govoriti o različitim pravnim temama iz područja građanskog prava koje će slušateljima olakšati snalaženje u životnim poteškoćama.

/ hkr

U novoj će se emisiji nastojati u svakoj novoj emisiji odgovoriti na najčešća svakodnevna pravna pitanja s kojima se slušatelji susreću. Emisije će biti informativnog karaktera, a za savjete koji će utjecati na konkretne, osobne odluke slušatelja, trebalo bi se obratiti svom opunomoćeniku, sindikalnom pravniku, odvjetniku, javnom bilježniku ili drugoj nadležnoj instituciji.

Emisija će obrađivati pravne teme, većim dijelom iz domene građanskog prava. “Često nije lako razumjeti nas pravnike niti čitati zakone, pravilnike i druge propise. Stoga ćemo osluškivati slušatelje što ih najviše zanima ili što ih najviše muči u svakodnevnom životu”, istaknula je pravnica Marta Šimrak Lukavski.

S pravom o pravu – informacije o pravnim temama pravnice Marte Šimrak Lukavski emitirat će se petkom u 16:30 na Hrvatskom katoličkom radiju, a slušatelji svoja pitanja i prijedloge tema mogu slati mailom na info@hkm.hr.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja