Budi dio naše mreže

STARA GODINA Darujemo knjigu s potpisom Luke Modrića

Poznat kao čovjek od malo riječi, u svojoj životnoj ispovijesti, knjizi "Moja igra", Luka Modrić prvi put otkriva brojne nepoznate detalje iz svog djetinjstva, opisuje nogometne početke, razotkriva pozadinu svih ključnih trenutaka u Dinamu, Tottenhamu i Real Madridu te donosi svoj osobni pogled na vrhunac svoje karijere - dramatičan put do spektakularnog finala u Rusiji.

/ hkr

O čemu je razmišljao u prijelomnim utakmicama, o svom odnosu s igračima i trenerima, o osjećaju koji ga stalno goni na teren, ali i najvažnijim osobnim trenutcima, ljubavi, obitelji, gubitcima, doznajemo u knjizi “Moja igra” – priči čovjeka koji je došao do vrha s namjerom da na njemu ostane.

Hrvatski katolički radio u prigodnom novogodišnjem programu “A, gdje si Ti?” u utorak, 31. prosinca, u nagradnom glazbenom kvizu, daruje knjigu “Moja igra” – autobiografiju Luke Modrića s njegovim potpisom.

Luka Modrić ušao je u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije – sve četiri najprestižnije svjetske nagrade za najboljeg igrača svijeta u istoj godini – Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva, FIFA-in The Best, Nagradu UEFA-e i Ballon D’Or. Prije toga, kao kapetan i najbolji igrač odveo je Vatrene do srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i učinio sve nas dijelom povijesti.

Ovaj samozatajni igrač čiji je put od djetinjstva u izbjeglištvu do svjetskog nogometnog vrha bio popločan kontinuiranim sumnjama i nepovjerenjem, konačno je osvojenim trofejima s Realom i reprezentacijom doživio da mu ime bude upisano u panteonu pobjednika.

Foto: Ante Peran

Foto: Ante Peran

Ključne riječi:
Luka Modrić
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja