Budi dio naše mreže

ČETVRTAK 8:10 Kako do učinkovitijeg sustava gospodarenja otpadom?

U emisiji "Argumenti" u četvrtak 24. listopada u 8.10 sati govorimo kako na ekološki način zbrinuti otpad. Trebaju li Hrvatskoj spalionice i Centri za gospodarenje otpadom? Ima li politika sluha i znanja doseći zahtjeve koje pred zemlje članice postavlja EU vezano uz recikliranje otpada? Kako doći do veće učinkovitosti funkcioniranja komunalnih tvrtki? O tome govore: predsjednica Hrvatske udruge gospodarenja otpadom (HUGO) dr. sc. Aleksandra Anić Vučinić, profesor fizikalne kemije dr. sc. Stanko Uršić i voditelj podružnice Čistoća Jure Leko.

/ mb

Emisija se može pratiti i uživo na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija te se slušatelji mogu javljati s komentarima koje možete slati tekstualnim porukama na telefon 099 460 99 88, a naknadno se može pogledati na našem YouTube kanalu te na VTV-a i Radioteleviziji Herceg-Bosne.

Urednik emisije: Ivan Tašev.

U ponedjeljak, 30. rujna započela je nova sezona emisije “Argumenti”. Svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 8:10 urednici i voditelji Hrvatske katoličke mreže Tanja Maleš, Diana Tikvić, Katarina Varenica, Vlatko Ojvan i novinar Glasa Koncila Ivan Tašev sa svojim gostima analizirat će na argumentiran način aktualnu temu iz života Crkve, društva, kulture i domovine.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja